Vragen

Veel gestelde vragen over De Werkmateriaalverzekering

Ik heb meerdere landbouwwerktuigen. Kan ik deze allemaal bij jullie verzekeren?
Ja, dat kan. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor land- en werkmateriaal. Dus of je nou meerdere tractoren hebt, of een tractor, een shovel, een heftruck en/of een graafmachine. Je kunt deze allemaal bij ons verzekeren. Kijk hier voor een merkenoverzicht. Tevens ontvang je bij meer dan 10 te verzekeren objecten met een totale waarde vanaf € 500.000 10% korting op de totaalpremie.

Moet er een anti-diefstal beveiliging aanwezig zijn op het werktuig?
Indien er een door verzekeraars goedgekeurd Track & Tracing systeem aanwezig is geldt er geen eigen risico in geval van diefstal. Kijk hiervoor in artikel 14 van de voorwaarden.

Ik verhuur mijn werkmaterieel (af en toe). Kan ik deze verzekering alsnog afsluiten?
Verhuur is in principe uitgesloten van dekking. Kijk hiervoor in artikel 18 van de voorwaarden.

Hoe kan het dat de premie voor “De Werkmateriaalverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide casco dekking. Je werkmaterieel is dus beter verzekerd, tegen een lagere premie.

Mijn werkmaterieel is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering. Het enige was je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Hoe veel premie betaal ik voor mijn werkmaterieel?
De hoogte van de premie hangt af van het type werkmaterieel (tractor, shovel, heftruck, etc.) de waarde van het voertuig en de gewenste dekking. Je premie kun je dus makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Werkmateriaalverzekering”?
Onze casco verzekering heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd, er een eigen gebrek dekking van 7 jaar en een laag eigen risico. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb ook een AVB (Aansprakelijkheid Verzekering Bedrijven) nodig. Kan ik die ook bij jullie afsluiten?
Ja dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.