Dekking

Je wilt je werkmaterieel goed verzekeren. Maar wat is goed, en waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt ervoor kiezen je werkmaterieel alleen WA te verzekeren maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een WA + volledige casco dekking. Met onze uitgebreide casco dekking ben je altijd goed verzekerd, ook voor eigen schades die de bestuurder zelf veroorzaakt.

Daarnaast kun je nog kiezen voor een aanvullende WEGAM dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering (WA) is een verplichte verzekering voor alle zelfrijdende voertuigen. Deze verzekering vergoedt de schade die je met je voertuig aan een ander veroorzaakt. Dit kan een schade zijn aan een ander voertuig, maar ook schade aan personen wanneer ze door jouw voertuig letsel oplopen. Hiervoor dien je dus verplicht verzekerd te zijn.

Casco

De casco dekking is geen verplichte verzekering, maar raden wij wel aan. De casco dekking vergoed onder andere eigen schades.  Daarbij heeft “De Werkmaterieelverzekering” een zéér uitgebreide dekking. Zo dekt onze verzekering o.a:

√ Eigen schades bij een aanrijding (zelf veroorzaakt)
√ Stormschade
√ Diefstal/inbraak
√ Brandschade
√ Ruitschade
√ Waterschade
√ Explosie
√ Vandalisme
√ Aanrijding met dieren

Onze casco dekking heeft daarnaast een unieke 5 jaar nieuwwaarderegeling en een eigengebrek dekking van maar liefst 7 jaar. 

Je land- en werkmaterieel is met onze casco dekking dus altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben waar veel ondernemers van profiteren is de premie zeer aantrekkelijk. Lees hier alle voordelen van “De Werkmaterieelverzekering”.

Wegam

De afkorting WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen.
Met de WEGAM ben je als werkgever verzekerd tegen schade die je werknemers tijdens hun werk oplopen bij een verkeersongeval. Als een werknemer schade heeft of letsel oploopt tijdens een zakelijk rit kunt je daar als werkgeven aansprakelijk voor zijn. De WEGAM verzekering dekt dit risico.

Heb je vragen over de diverse dekkingen of wil je overleggen wat de beste dekking is voor jou werkmateriaal, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.