Overstappen

Is je werkmaterieel op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij regelen het overstappen.

Als je je werkmaterieel wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je “De Werkmaterieelverzekering” af. Dan regelen wij het overstappen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in voor alle verzekeringen die je bij ons wilt afsluiten en stuur hem ondertekend naar info@mkbverzekeringscollectief.nl. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Heb je je werkmaterieel op dit moment bij verschillende verzekeraars verzekerd? Dan ontvangen we graag voor elke verzekeraar een opzegformulier.

Zeg je liever zelf je huidige verzekering op? Dan kun je gebruik maken van de opzegservice. Je nieuwe verzekering gaat pas in op het moment dat de huidige verzekering is afgelopen. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering.

Wil je je verzekeringen bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je je werkmaterieel verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Werkmaterieelverzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze verzekering voor je werkmaterieel? Naast een zeer scherpe premie en de meest uitgebreide dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik werd goed geholpen en informatie was duidelijk. Bedankt voor de goede service.